Meldinger i multikanal

Posti Messaging gir deg én enkelt leverandør, én kontakt og én enkelt prosess. Slik blir hele kjeden enkel, trygg og sikker. Fra håndtering av rådata og formattilpassing til elektronisk lagring og utsendelser i den kanalen som passer mottakeren best. Alt baseres på mottakerens ønsker – til riktig person, på riktig måte, til riktig tid. Vi sammenstiller ønskene og gir deg i tillegg innsikt i hvilke kanaler som passer bedre enn andre til ulike meldinger. For det har vi oversikt over.  

 

Posti Messaging Multikanal – forstå vår kanalløsning på mindre enn 2 minutter: 

 

Ta det rolig når det gjelder digitalisering – både for din egen og mottakernes del

Uansett om dere har kommet langt med digitaliseringen eller knapt vet hvor dere skal begynne, kan dette tas trinnvis og i eget tempo sammen med oss. Posti Messaging gir dere en enkel overgang fra fysisk til digitalt når dere og mottakerne er klare for det.  Vi vet at 95 % av meldingene som bedrifter sender ut, leses av sluttforbrukerne uansett hvilken kanal de sendes ut i, men vi vet også at 32 % av mottakerne helst ville hatt meldingen i en annen kanal enn de får i dag (Kantar SIFO 2018). Og vi er her for å gjøre det lettere for dere og mottakerne deres når tiden er inne. 

Multikanals-messaging? Start samtalen med oss!

PA_Prabert_02__office

Alt er millenniumsgenerasjonens skyld  

Det sier PA Prabert litt spøkefullt om den raske framveksten av digitale kanaler og nye forbruksmønstre. PA Prabert er visedirektør hos mySafety Group, en av Posti Messagings kunder. Les mer her 

kalle_eriksson-600x399__office

Over 80 % av DNAs fakturaer er nå papirløse

Digitaliseringen har gitt utmerkede verktøy for effektiv og funksjonell fakturering. Telekombedriften DNA har sett dette i praksis: Over 80 % av deres fakturaer blir nå levert til kundene i papirløst format via Postis flerkanalstjeneste.

per-600x399

VINN OPPMERKSOMHET!

Per Schlingmann, mener at framveksten av alle nye digitale kanaler har ført til et helt nytt kommunikasjonslandskap. Les her!

Skap verdifullt innhold og tilpass kommunikasjonen til målgruppene i en multikanalsløsning

Gi standardutsendelser verdi og relevans ved å legge til meldinger som er tilpasset målgruppen. Connect er et verktøy fra Posti Messaging som gjør dette mulig på en enkel måte!

Se hvordan i videoen nedenfor:

 

Se hele filmen med demo her >